★GUERRA PER LA TERRA★: Avui un doble post.
Guerra, guerra per la terra, cridem tots el catalans..., que se'n vagi el rei d'Espanya que ens vol esclavitzar...., GUERRA PER LA TERRA!!

dimarts, 27 de gener del 2009

Avui un doble post.

Hola. Avui, ja que feia uns dies que escrivia res, m'he vist en ganes i idees per fer un doble post, amb dos parts, una principal i una altra un tant per a fer-no reflexionar.

Primer que tot vull penjar un video, que mostra perfectament com funciona l'economia mundial, i perquè la gent es mor de fam, tot i matant-se a treballar:





Heu vist tot el video? Si no l'heu vist vos resultarà difícil comprendre la resta...
Doncs com que supose que l'heu vist, continue.

Treballar, és un acte important, no? I pel que pareix és inevitable el neo-esclavisme, però hi ha que menjar... . Ningú no mereix tindre un sopar digne sense haver-se'l guanyat honradament durant el dia, però de què servix fer-ho, inclús com a esclaus, si arriva l'hora de sopar i l'únic que el gaudeix és el banquer? Per a què perdre salut per a que un capitalista que l'unica feina i sort benaventurada en la vida consisteix a posseïr tot el capital? Ells no s'ho mereixen, en canvi són els qui manen.

Hi ha crisi!! Governs d'arreu del món, ajudeu els banquers, no siga el cas que pateixin fam!! I la gent què? Què fem per al poble pla? Doncs, com que els governs ajuden els banquers, la població a treballar com a mules per a guanyar un jornal que donar a un banquer, i així poder menjar... , i si no hi ha treball? Si els empresaris no volen "arriscar-se" a perdre els seus diners, i tanquen les seues empreses, el poble no rep capital, i... ohh!!!! FAM! POBRESA! Però al banquer que no li falte res..., no siga que aprime..., i es quede esquelètic...! Però els governs ajuden als bancs...

Aquest moment de crisi, hauria de servir per a conscienciar la gent de que amb el socialisme, no passarien fam. No hi hauria crisi. Però, i l'Audi del meu papi què?? I el Mercedes de Fabra?? I el seu whisky?? I les meues classes de hípica...?? Ohh Dèu meu!! Que Dèu ens salve del comunisme!!

I el pà de l'obrer?? I el pà del món?? Pareix més important el cotxe de "menganito" i el de "fulanito" que el menjar de tots...

Això si..., les ajudes, als bancs!

---------------------------------------------------------------------------------------------
L'altra part del post el volia dedicar al dia de hui, ja que hui, fa uns anys que Auschwitz va tancar, i va ser alliberat.
La vida humana està per damunt de qualsevol raó, i hi ha que valorar-la com l'única cosa que posa en comú als humans d'arreu del món.
Cada persona assassinada per un altre humà, deuría ser una cosa no vista, extranya, però malauradament passa cada dia, i a voltes en forma de genocidi, al llarg de la història, com en rgentina, Australia, França, Sud Àfrica, Irlanda, Imperi Rus, Croacia, els nazis, l'imperi Ottomà (Turquía), URSS, Guatemala, Bangladesh, Burundi, Camboya, Indonesia, Afganistan, Iraq (els Kurds), Tibet, Brasil, Nova Guinea/Papúa..., sense oblidar aalò que no està considerat com a genocidi, com a l'Estat espanyol per Franco, o a Chile per Pinochet.
A més, cada guerra disputada és sinònim de multitut de morts, i tot açò es pot evitar.
Tant de bò açò ho haguera pensat el senyor Bush...
---------------------------------------------------------------------------------------------
No res més, espere que el temps que esteu llegint açò no result malgastat, si és que algú llig açò...
Fins una altra i Visca la Terra!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

GRAN POST!

La pel·lícula d' El concursante l'haurien de vore tots els polítics, a veure si així se'ls cau la cara de vergonya.
Demostra com és la realitat.

Si el sistema falla.. per què no es canvia de sistema?
Socialisme ja!

Didi Grajales ha dit...

La verdad es que causa impresión que los gobiernos ayuden a que el banquero no caiga, mientras el pueblo se queda sin trabajo y sin comida que llevarse a sus casas.

Aún queda un largo camino para que la gente se de cuenta de que un sistema como el capitalismo no ha funcionado ni hoy ni nunca.

Anna. ha dit...

GRAAAAAAAAAAN ENTRADA.
t'has quedat curt i tot.


El problema base és el capitalisme.
I probablement el més DIFÍCIL de solucionar, perquè sí, tots sabem que és llevar-lo i ja està. Però malhauradament, tal com estan les coses, no ho veig possible.
El que estan fent ara, en moment de crisi, amb l'economia és fer remiendos, però no arranquen aquest problema d'arrel, per què?
Fàcil. No els interesa.

Creus que als polítics els interessa perdre diners? NO.
Continuen amb el luxe.
Qui està interessat en canviar el sistema? Molta gent, però poquíssima que té un paper en la societat.

Espere que poc a poc, amb el pas dels anys (si fa falta) la unió face la força, i que algun dia, desaparegua el capitalisme.

I no ve al tema però, sent el poble jueu un poble reprimit durant tota la seua història, COM POT ESTAR FENT EIXA MASSACRE, EIXE GENOCIDI? Quin canvi eh? passar de ser l'oprimit a ser l'opressor!
Puta avarícia i egoísme que posseix la raça humana.

Sí, anem pere, anem.
:) unbeset!

Pere ha dit...

sisi tu tamé hes fet una gran... COMENTARI! xD

tens tota la raó, a qui l'interessa perdre pela? als que la tenen no, per descomptat...!

Anna. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anna. ha dit...

Ara ja està.
:)
Disfruta del "documental".

El Cuenta-cuervos ha dit...

el meu mail es guillermoalvarezberrocal@yahoo.es
no res, spere k tot vage molt be x alli i aixo
ja ens vorem!
dew!

Rockrevoluttion ha dit...

jaja pobret pere k no li va el emule! ho pensaba mentres ho ficava xo mira.. jejej
a k molen els seus dibuixos! mnkanten! si vols kuan se m'akave de deskarega tot teu pase.
ara vaig al correu