★GUERRA PER LA TERRA★: Vivendes desaprofitades
Guerra, guerra per la terra, cridem tots el catalans..., que se'n vagi el rei d'Espanya que ens vol esclavitzar...., GUERRA PER LA TERRA!!

dilluns, 2 de febrer del 2009

Vivendes desaprofitades

Hola. Hui vull parlar d'un tema que, sense cap rellevància ocorre dia a dia, i que sense cap importància per a la gent, deixa molta gent sense un lloc on dormir, almenys, sense banyar-se si plou.

Em referisc, com el títol diu, a les vivendes desaprofitades. També passa el mateix amb les parcel·les.

Hi ha molta gent que no té on caure morta, i quasi literalment..., i això, quan hi ha gent que té baix el seu nom, dos, tres, quatre, inclús més apartamants tancats, sense utilitzar, no hauria de passar.

Clar, com aquesta gent ha de desgravar a hisenda, doncs compren, pisos, parcel·les, quan hi ha moltíssima gent que, i no han de ser pobres precissament, no poden comprar-se ni un, i treballant honradament, que de segur que tots estos que en tenen tants, en gran part ho fan per blanquejar diners...

Vull comentar açò ja que, en altres llocs del món no ocorre, i tots, i quan dic tots, és tots, tenen, almenys una casa on viure. Tal volta estiga en males condicions, però almenys, i relativament al poder econòmic del país, poden dormir sense mullar-se, si plou. Concretament em referisc a Cuba, on la horrible dictadura castrista, potser haja matat a gent, i molts hagen hagut d'exhiliar-se, però ningú mor de fam. 

Està clar que ningú podrà rebel·lar-se contra el govern, un tant autoritari, però per fam no moriran ni els animals.

Ara bé, ací, a l'Estat espanyol, hi ha gent que mor de fam a causa del capitalisme, però com els que manen estàn ben calents vora la llar del seu chalé, no els convé posar massa de la seua part...

També cal remarcar una altra cosa, en l'antiga URSS (CCCP), també passava el mateix, i en una economia de caràcter socialista van saber, mitjançant les coses ben fetes, convertir-se en una potència mundial. Tota la població disposava d'un treball que fer, és a dir, plena ocupació, i tota la població tenia un sou i un menjar amb el que viure.


Ara la pregunta és: Què ha passat? Per què ara la gent a Rússia, i a tot el món, es mor de fam? I de fred? I de calor...?

Jo crec que, encara que amb alguna taca negra (Stalin), el socialisme, adaptat als temps que corren, segueix sent la millor economia possible per a un Estat qualsevol.

Això si..., açò, amb l'URSS no passava...

Visca la Terra! Cap a la República Independent Socialista dels Països Catalans!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Pareix la conversa que vam tindre tu i jo amb l'anarquista eixe al Casal.

Ja saps que opine el mateix que tu (al igual que en moltes coses xD)

A vore si ens veem.

Adéeeuu!

Rockrevoluttion ha dit...

tens moltisima raó!
la gent només sap mirar x ella mateixa, kuan una persona te un grau de benestar bo es mol dificil mirar enrere...
si tots puguerem ser del mateix escalafó social i no de la puta pirámide...

un beseeeeeeet!

Pere ha dit...

desde quan eres comunista meri??? xD

xauu

Rockrevoluttion ha dit...

socialisme, comunisme i anarquisme!

x cert...dins d res el teu cumple!!
jejejeje

auuu!

krme ha dit...

ai pere tu i les anarquies jajaja
pasa't

Anna. ha dit...

Pereee! Avui és el teu aniversari?
FELICITATS! ^^

mira que no vindre a Boikot ¬¬

Freski ha dit...

Ara m'has fet recordar la campanya de Maulets sobre els habitatges desocupats a la Plana o alguna cosa així que es va fer fa un parell d'anys, no? Recordo que era una xifra molt elevada la d'habitatges buits i em va sorprendre, perquè encara era una mica petit i no tenia la sensació que les coses fossin tan negatives tampoc. El temps, per llàstima, m'ha fet veure el contrari...

Anònim ha dit...

hola pere, jo la veritat esque sóc izqierdista però estrany, advoco per la unitat de tota la idea esquerra , anrkas, comunistes, socialistes (de debò no com aquests ) o nacionalistes , sempre he pensat que la union és la nostra força i per això ells ens guanyen de moment , pp, ultres conservadors, fòrum per la família, església ...etc ells s'apoyan i això ens fa perdre terreny.

salut

Anònim ha dit...

el divendres tenim assaig

ten vens?

parla en pau