★GUERRA PER LA TERRA★: Aquella regió sense nóm...
Guerra, guerra per la terra, cridem tots el catalans..., que se'n vagi el rei d'Espanya que ens vol esclavitzar...., GUERRA PER LA TERRA!!

dimarts, 17 de febrer del 2009

Aquella regió sense nóm...

És un títol estrany, no? Doncs és la pura veritat.

Mai us heu parat a pensar on vivim? Almenys els qui sóm (encara que sona fatal) valencians, ho deuríem pensar.

Comunidad Valenciana, això és un nóm? També existeix la comunitat catalana, la gallega, la andalusa..., però es diuen Catalunya, Galícia i Andalusia respectivament! Però a nosaltres havíen de dir-nos Comuntat Valenciana... . Això no és cap nom!

El nóm històric sens dubte és Regne de València, però eixe no era el nóm adequat per a una comunitat autònoma com la nostra... . El nostre nóm havia sigut fins la dictadura País Valencià, i la nostra senyera la Qutribarrada, però clar, en una transició democràtica marcada pel blaverisme (al País Valencià), no podien atorgar-nos un nóm que fòra tan exhuberantment catalanista com era aquell, que innegociablement era el nóm que ens correspon!

El mateix va passar amb la nostra senyera, la Quatribarrada va passar a ser, tal volta per raons anti-catalanistes, la Quatribarra amb la franja blava, fita senyera de la ciutat de València des de temps i temps enrere, per haver sigut fidel al rei (per això duu una corona) durant alguna batalla, per dos voltes, com ho mostren les dues "L" a l'escut de citada ciutat. També la ciutat de Borriana llueix a la seua senyera la franja blava, però amb tres corones. Per quina raó van dexidir atorgar a l'autonomía d'aquesta senyera?? Per diferenciar-nos del Prinipat?

Això és, el govern de la transició (Suarez, ex ministre de Franco(...)), donava suport als blavers valencians. També s'ha de dir que, no hi havia altra solució, ho això o dictadura..., voliem democràcia.

Personalment, crec que deuríem demanar drets, tan bàsics com el nom, País Valencià, i la senyera, la Quatribarrada.

Però ací baix pareix que la gent no surt al carrer...

Visca la Terra Lliure! Visca el País Valencià!

11 comentaris:

Roger ha dit...

Pensa que no només és la dreta desemmascarada la que fa mal. Els pitjors solen ser els llops disfresats de xaiet com el PSOE que és qui es va vendre el "País", per a tenir una "Comunitat" al sud dels Països Catalans.
La responsabilitat de gran part dels mals que patim al sud de l'Albera s'ha de buscar en aquests mentiders, pressumptes contemporitzadors en la qüestió nacional i pretesament defensors de les classes populars (almenys sempre s'han autotitllat de partit d'esquerres)

Una salutació des de la Vall del Tenes!

Josep Miquel Porcar Mallen ha dit...

Lo que pase, es que molta gent, no s'identifica ni valenciana ni catalana ni res, el problema no esta en dirnos valencians ni catalans, si no es que la gent es sent tant antii-nacionalista que s'olvida de defensar els interesos per la seva societat, la gent del nostre pais valencia esta tan empenyada en dirse espanyols, que no lis importa la feina que fagen els politics, en tal de dir que espanya continuara unida ja pensen que es un bon partit, i llevant ara els nacionalismes, el que s'hauria de pensar es quin partit aporta mes a la societat, quin defensa mes els seus interesos i quin mira per fer millorar el orgull de que algu es diga valencia.

Rockrevoluttion ha dit...

buff si x exijir hi ha k exigir tantes coses...al acceptar el contracte del estat hem tingut k abandonar les nostres lleis naturals, aixi pareix k no tinguem vot en res, k ipotencia redeuna!

aleeeeeeeeeeee

TROY MCCLURE ha dit...

El problema més gran que hi veig és que ací la gent està més preocupada de sentir-se anticatalana que valenciana, no sé el que pasa però és com si estiguerem arrossegant un sentiment d´inferioritat.
De totes formes, crec que és molt complicat el canvi de denominació i encara més el bandera, ja que estem al regne de la manipulació informativa i la ignorància (per no dir que hi ha un Peperismo total i no tenim cap partit nacionalista seriós)
Salut

Torlá ha dit...

Esa mol be i intereseant supose que ho has pujat pel ue vam parlaren la classe de valencia que te va fer memoria de la injusticia social i banderistica.
Arreveure

Pere ha dit...

a roger, té molta raó, però no vaig pensar en posar-ho al text xke crec ke no li pega parlar molt en noms propis.

a miquel, també té raó, però això de buscar un partit adequat..., molt difícil ho veig, encara que sé que ell ne'n sap un...xD (espere que m'entengues)

a meri...: que és massa anarkista!

a troy mcclure, que també te raó, ací no hi RES SERIÓS, però RES!

Pere ha dit...

aiii, ke me disava carloss!

si, la nostra volguda montse ha despertat un tema apartat del meu cap...xD

auu

PD: gracies a tots per llegir i comentar estos textos, ixò fa que tinga mes ganes d'escriure!

Anònim ha dit...

VIVA EL LEVANTE ESPAÑOL!
I LAS VASCONGADAS!!

xDDDD

En fi, REPUGNANT!

PAÍS VALENCIÀ, PAÏSOS CATALANS!

Pere ha dit...

jajja! visca!

Anna. ha dit...

Pere, pots pensar que és una rallada però el dissabte va faltar un conegut de tota la vida.
S:

Anireu a la manifestació dimecres?

Anna. ha dit...

Tranquil, no has ofés;)

NO sé si hi ha manifestació però sé que hi ha vaga dimecres, de sindicato de estudiantes, per lo de bolonya..
tu saps algo?