★GUERRA PER LA TERRA★: El poder "abertzale", i la "anti-democràcia" espanyola.
Guerra, guerra per la terra, cridem tots el catalans..., que se'n vagi el rei d'Espanya que ens vol esclavitzar...., GUERRA PER LA TERRA!!

dijous, 5 de març del 2009

El poder "abertzale", i la "anti-democràcia" espanyola.

Tots sabeu que el diumenge passat van ser les el·leccions de les comunitats autònomes històriques de Galicia i Euskal Herria. Doncs faré una resumida síntesi:

El poder de la majoría absoluta del PP gallec, h aplastat el nacionalisme, i amb ells s'ha enfonsat la esquerra socialista, deixant a galícia pràcticament com nosaltres, en mans d'uns corruptes, que no tenen mirament per res.

El problema ben gros ve a EH, on poc de temps abans de les el·leccions il·legalizen a D3M i Askatasuna, per suposada relació amb Batasuna (jo me pregunte: Batasuna és ETA? crec que símplemet és la part POLÍTICA de l'oganització, la qual cosa els dería fer legals),deixant el país sense representant abrtzales, exeptuant Aralar, que va pujar d'un escó a 4 (per algo serà).

El folló i la reflexió bé quan, sense presentar-se a les el·leccions, i símplement demanant el vot nul, consegueixen movilitzar a tanta gent: les passades el·leccions, el vot nul era d'unes 4.000 persones, enguany és de 100.000. Són 100.000 persones una minoría tant petita com per a no fer-li cas??



Deixe ací la reflexió que continuaré un altre dia, ara, a estudiar matemàtiques.


Adèu, i salut.

1 comentari:

AFP ha dit...

Estou completamente de acordo. E com D3M o PP e o PSOE nom pactariam nem a fascista Rosa Dies entraria em Ajuria Enea.

Freedom for Euskal Herria!