★GUERRA PER LA TERRA★: Banda Bassotti no va actuar.
Guerra, guerra per la terra, cridem tots el catalans..., que se'n vagi el rei d'Espanya que ens vol esclavitzar...., GUERRA PER LA TERRA!!

dijous, 22 de maig del 2008

Banda Bassotti no va actuar.

Ja es veia vindre.


Tots els qui teníem que anar al festival d’SKA, ja ens ho esperàvem, i al final va ocórrer. Banda Bassotti, “gràcies” a la AVT, i ajudats per l’ajuntament del PP de Vila-real, ens van veure obligats a no actuar. Sota les amenaces de denuncies, i la sala Salatal també, ens van veure obligats tots dos a “llevar” a la magnífica banda del cartell.

Hi ha molt grups amenaçats per aquesta organització (AVT) i pel PP, entre els quals es troben Soziedad Alkohólika, Fermín Muguriza, Banda Bassotti, entre altres, acusats de pro-etarres. No hem de caure en aquesta manipulació de les organitzacions aquestes, que sota el nom de “anti-terrorista” ens trobem organitzacions espanyolistes, i si m’apures feixistes.


Diguem NO a la AVT i coses semblants!! Fem boikot!!


Però per moltes denúncies que els vulguin fer, Banda Bassotti, Fermín o SA, ells seguiran igual, lluitant per la llibertat del pobles oprimits i per un món anticapitalista!!

3 comentaris:

oriol-laplana ha dit...

açò de la avt i el sindicat "manos limpias" es un merder feixista que te cagues, ames dic....qui son les víctimes? famílies de militars,guardies civils,policies,politics del P(so)E, pp...etc que volem dons? si ells també son feixistes? deuria estar prohibit fer política amb el nom de uns morts! en sembla patètic utilitzar ales pobres víctimes. a espanya es cremen senyeres,fotos del carod i del Ibarretxe, es fa apologia del nazisme i no passa res! ara no et creguis que si fiques en dubte aquesta democràcia de cartró vas directament al paredo, aquesta es la seva democràcia de paradeta, açò fa pudor a merda podrida, fa pudor a espanya, a feixisme!!
com tu dius...
NO ALA AVT!...
NO AL NAZI-FEIXISME ESPANYOL!...
NO ALA CENSURA!!*!!

Anònim ha dit...

tens tota la raó del món company, no es deuria fer politica amb el nom d'uns pobres (o no) morts.
No AVT!
NO ESPANYA!
SÍ LLIBERTAT! (d'expressió)

Anna. ha dit...

TENIU RAÓ ELS DOS!
NO sabia res d'això, que no els havien deixat actuar.

Què volen que els agarrem més asco i ràbia encara? S:
és l'única cosa que conseguiran, o això pense jo.


antifeixistes sempre!
saluuuT!