★GUERRA PER LA TERRA★: Els monopolis, una base del capitalisme.
Guerra, guerra per la terra, cridem tots el catalans..., que se'n vagi el rei d'Espanya que ens vol esclavitzar...., GUERRA PER LA TERRA!!

dimecres, 24 d’octubre del 2007

Els monopolis, una base del capitalisme.

Tinc cuasi clar, que els monopolis són una base del capitalis, és a dir, qui vol fer algo, el que sigue, té que recurrir a una única opció.
Vull ficar com a exemple el famosísim Youtube: No és l'única web de videos que hi ha en internet, però si que ho pareix. Sempre que es parla de videos relacionats en internet, apareix Youtube, incòs coses dolentes, com els videos que NO es retiren, cridant a la gent a la violència feixista, racista, burlant-se de captaires, burlant-se de malalts mentals..., maltratant a dones, abusant de xiquets..., tot per ser un monopoli...
Jo sóc anticapitalista, és clar, i per aixó vull donar altres opcions a Youtube:
-www.dailymotion.com
-www.tu.tv
-www.elbutanero.com
-www.dalealplay.com

P.D.: a més d'estes hi han moltes més, pero crec que són de les mes conegudes.

2 comentaris:

Isart ha dit...

Qualsevol persona ultilitza un buscador per buscar informació a internet potser utilitzen msn, google... i tots aquests segons tu alguns son vehicles del capitalisme perque si no recordo mal google va comprar youtube, aixo significa que aço es un cercle vicios del capitalisme.

salut//*//

Pere ha dit...

quan tu busques videos, en quina web els veus? supose que la resposta ha sigut youtube no?, a això es a lo que me referisc, a un monopoli. com a buscadors, hi han una "cafrà", de tots els tipus i de tot el món.
però, pasa exactament el mateix amb msn o messenger, si tens que xarrar amb algú, recurrises al messenger, però vaig posar l'exemple de youtube perque hi han més opcions, però en el msn o messenger no, i com a adolescent no vaig a dir que no gansten el messenger, perke actualment és la millor forma de comunicació, però tambe es un monopoli...


salut a tu també ||*||