★GUERRA PER LA TERRA★: de febrer 2009
Guerra, guerra per la terra, cridem tots el catalans..., que se'n vagi el rei d'Espanya que ens vol esclavitzar...., GUERRA PER LA TERRA!!

dimarts, 17 de febrer del 2009

Aquella regió sense nóm...

És un títol estrany, no? Doncs és la pura veritat.

Mai us heu parat a pensar on vivim? Almenys els qui sóm (encara que sona fatal) valencians, ho deuríem pensar.

Comunidad Valenciana, això és un nóm? També existeix la comunitat catalana, la gallega, la andalusa..., però es diuen Catalunya, Galícia i Andalusia respectivament! Però a nosaltres havíen de dir-nos Comuntat Valenciana... . Això no és cap nom!

El nóm històric sens dubte és Regne de València, però eixe no era el nóm adequat per a una comunitat autònoma com la nostra... . El nostre nóm havia sigut fins la dictadura País Valencià, i la nostra senyera la Qutribarrada, però clar, en una transició democràtica marcada pel blaverisme (al País Valencià), no podien atorgar-nos un nóm que fòra tan exhuberantment catalanista com era aquell, que innegociablement era el nóm que ens correspon!

El mateix va passar amb la nostra senyera, la Quatribarrada va passar a ser, tal volta per raons anti-catalanistes, la Quatribarra amb la franja blava, fita senyera de la ciutat de València des de temps i temps enrere, per haver sigut fidel al rei (per això duu una corona) durant alguna batalla, per dos voltes, com ho mostren les dues "L" a l'escut de citada ciutat. També la ciutat de Borriana llueix a la seua senyera la franja blava, però amb tres corones. Per quina raó van dexidir atorgar a l'autonomía d'aquesta senyera?? Per diferenciar-nos del Prinipat?

Això és, el govern de la transició (Suarez, ex ministre de Franco(...)), donava suport als blavers valencians. També s'ha de dir que, no hi havia altra solució, ho això o dictadura..., voliem democràcia.

Personalment, crec que deuríem demanar drets, tan bàsics com el nom, País Valencià, i la senyera, la Quatribarrada.

Però ací baix pareix que la gent no surt al carrer...

Visca la Terra Lliure! Visca el País Valencià!

dilluns, 2 de febrer del 2009

Vivendes desaprofitades

Hola. Hui vull parlar d'un tema que, sense cap rellevància ocorre dia a dia, i que sense cap importància per a la gent, deixa molta gent sense un lloc on dormir, almenys, sense banyar-se si plou.

Em referisc, com el títol diu, a les vivendes desaprofitades. També passa el mateix amb les parcel·les.

Hi ha molta gent que no té on caure morta, i quasi literalment..., i això, quan hi ha gent que té baix el seu nom, dos, tres, quatre, inclús més apartamants tancats, sense utilitzar, no hauria de passar.

Clar, com aquesta gent ha de desgravar a hisenda, doncs compren, pisos, parcel·les, quan hi ha moltíssima gent que, i no han de ser pobres precissament, no poden comprar-se ni un, i treballant honradament, que de segur que tots estos que en tenen tants, en gran part ho fan per blanquejar diners...

Vull comentar açò ja que, en altres llocs del món no ocorre, i tots, i quan dic tots, és tots, tenen, almenys una casa on viure. Tal volta estiga en males condicions, però almenys, i relativament al poder econòmic del país, poden dormir sense mullar-se, si plou. Concretament em referisc a Cuba, on la horrible dictadura castrista, potser haja matat a gent, i molts hagen hagut d'exhiliar-se, però ningú mor de fam. 

Està clar que ningú podrà rebel·lar-se contra el govern, un tant autoritari, però per fam no moriran ni els animals.

Ara bé, ací, a l'Estat espanyol, hi ha gent que mor de fam a causa del capitalisme, però com els que manen estàn ben calents vora la llar del seu chalé, no els convé posar massa de la seua part...

També cal remarcar una altra cosa, en l'antiga URSS (CCCP), també passava el mateix, i en una economia de caràcter socialista van saber, mitjançant les coses ben fetes, convertir-se en una potència mundial. Tota la població disposava d'un treball que fer, és a dir, plena ocupació, i tota la població tenia un sou i un menjar amb el que viure.


Ara la pregunta és: Què ha passat? Per què ara la gent a Rússia, i a tot el món, es mor de fam? I de fred? I de calor...?

Jo crec que, encara que amb alguna taca negra (Stalin), el socialisme, adaptat als temps que corren, segueix sent la millor economia possible per a un Estat qualsevol.

Això si..., açò, amb l'URSS no passava...

Visca la Terra! Cap a la República Independent Socialista dels Països Catalans!!