★GUERRA PER LA TERRA★: Per la nostra història i cultura, PARLEM CATALÀ! Manifestacio/cervavila, sopar, concert, festa i LLUITA!! (tot a Castelló de la Plana!)
Guerra, guerra per la terra, cridem tots el catalans..., que se'n vagi el rei d'Espanya que ens vol esclavitzar...., GUERRA PER LA TERRA!!

divendres, 4 de desembre del 2009

Per la nostra història i cultura, PARLEM CATALÀ! Manifestacio/cervavila, sopar, concert, festa i LLUITA!! (tot a Castelló de la Plana!)

Us informem de la CONVOCATÒRIA DE MANIFESTACIÓ/CERCAVILA pel CATALÀ a la ciutat de Castelló de la Plana, organitzada per l'Esquerra Independentista de la Plana (Maulets, CAJEI, Endavant, COS i SEPC).

El dia 19 de DESEMBRE (dissabte) a les 18:30h a la FAROLA (Plaça de la Independència). Amb el lema ''Per la nostra història i cultura, PARLEM CATALÀ!''
Hi haurà una TROBADA DE CULTURA POPULAR, amb dolçainers, tabaleters, dimonis i cant d'estil.
Després de la manifestació hi haurà sopar popular i concert al Casal Popular de Castelló.

Però per a anar fent boca, el dia 12 de desembre tenim una cita al Casal Popular de Castelló, on hi cel·lebrarem una FESTA PER LA LLENGUA, amb sopar, música del rotllo i begudes de la terra.


També, amb motiu d'aquests actes, es faràn dos xerrades amb Vicent Pitarch: el dia 17 de desembre (dijous) a l'IES Penyagolosa de Castelló de la Plana, i el dia 18 a Nules.


Salut i us esperem! Reenvieu aquest missatge!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Què bé sona tot açò, i més a la nostra terreta, a Castelló. Espere poder anar! :)

Pere ha dit...

VINGA, quanta més gent, millor!!
visca la terra!