★GUERRA PER LA TERRA★: de febrer 2010
Guerra, guerra per la terra, cridem tots el catalans..., que se'n vagi el rei d'Espanya que ens vol esclavitzar...., GUERRA PER LA TERRA!!

dijous, 11 de febrer del 2010

Coordinadora de l'Esquerra Independentista de la Plana (EIP)

Simplement vull fer públic les meues felicitacions a Endavant la Plana per la seua proposta d'unificar-nos tots, col·lectius (sense que desapareguen aquestos) i potser un poc més endavant militants independents, per lluitar per la indepencència de la nostra pàtria amb molta més força.

Auesta proposta a vingut de mans d'Endavant, i si no fos per ells encara estariem tots pensant: quan lluitarem junts? Doncs gràcies a aquest col·lectiu potser ho fem més aviat d'allò pensat.

També vull informar de que aquest dissapte dia 13 hi haurà una festa de Carnestoltes per part de Maulets la Plana al Casal Popular de Castelló a les 20:00h. Qui vinga disfressat rebrà un got de sangría gratis, i també hi haurà premis per la millor disfressa i també per la més "cutre". També tindrem begudes de la terra!

A més, us deixe una foto de l'últim acte fet en conjunt pels cinc col·lectius "indepes" de la Plana (Maulets, AJPB-CAJEI, COS, Endavant i SEPC), la manifestació-cercavila de les Normes de Castelló (o del 32):




La unió fa la força, i en la Plana fa molta falta.
Visca la terra!!