★GUERRA PER LA TERRA★: de maig 2009
Guerra, guerra per la terra, cridem tots el catalans..., que se'n vagi el rei d'Espanya que ens vol esclavitzar...., GUERRA PER LA TERRA!!

diumenge, 31 de maig del 2009

diumenge, 24 de maig del 2009

Jajaja...

divendres, 22 de maig del 2009

Al final, tornarán i ho aconseguirán!

Al final, el Tribunal Constitucional espanyol ha impugnat la llista d'Iniciativa Intertnacionalista, al·legant que no hi han proves del contacte de la candidatura amb el moviment d'alliberament nacional violent basc.

Açò demostra, una vegada més, el mal funcionament i la repressió purament política que es fa en un país "lliure" com és l'Estat espanyol...

En fi companys, a veure si Europa ens coneix i s'adonen de l'opressió feta per l'Estat espanyol durant anys i anys..., i la repressió política que encara es fa en "el primer món"... .

Visca la Terra!

dimarts, 19 de maig del 2009

Torna la NO-democràcia espanyola...

Supose que tot ja sabreu la il·legalització de Iniciativa Internacionalista, que una volta més, per intencions polítiques d'un govern espanyol ha il·legalitzat una candidatura per compartir uns uns ideals "pro-etarres", i a més la Constitució Espanyola defensa que és un Estat lliure d'ideologia..., això s'haurà de vore...

Simplement volia comentar un poc el tema ja que em pareix fatal que un país teòricament democràtic com és el que ens han imposat s'impedisca participar en unse el·leccions a un determinat grup de gent per conrradir les ideologies que ells mateixos han imposat: PP = PSOE (els mateixos gossos, però amb diferents collars...).




Vinga..., estic fins al cul de feina i no puc escrire massa..., adèu i salut!!

diumenge, 10 de maig del 2009

Contra el feixisme, NI UN PAS ENRERE!

He trobat un video que hem posa els pèls de punta, i mostra la sagnositat del feixisme d'Estat al qual estem sotmesos tots els dies:


En fi companys..., la lluita continua!