★GUERRA PER LA TERRA★: de desembre 2008
Guerra, guerra per la terra, cridem tots el catalans..., que se'n vagi el rei d'Espanya que ens vol esclavitzar...., GUERRA PER LA TERRA!!

dilluns, 29 de desembre del 2008

Una cosa que tots sabem, però qui li fa front?

Doncs ja fa un grapat de temps, rebuscant per Youtube, vaig trobar un video que demostra el feixisme de TV Castelló, que dia a dia ixen a antena i fal·lacegen tot el que volen amb total impunitat.

Ací he penjat el video, per a riure-nos un ratet, i per a fer un poc de boicot a aquesta cadena de televisió.

PD: atenció a la paraula "rompimiento", xD!!

TVCastelló, feixista:


Simplement m'abellia penjar aquest video.
Res més, Visca la Terra Lliure i Feliç Any 2009!!

diumenge, 28 de desembre del 2008

75+1 Normes de Castelló

El passat dissapte 20 de desembre es va cel·lebrar a la capital de la Plana la manifestació annual per les Normes de Castelló, que enguany fa 76 anys de la seua signatura.

Doncs bé, unes dues-centes cinquanta persones clamarem crits i eslògans per la llengua i independentistes pels carrers més centrics i transitats, en aquell moment, de tot Castelló.

Després de quedar-nos afònics, les organitzacions encarregades de la "mani", organitzaren un "botifarrada", on unes cent persones gaudírem de botifarres, xoriços, llonganisses, cansalada, un bon tros de pà, i l'allioli que no falte, tot a un preu popular de cinc euros. Una bona fartada, calenteta enmig la plaça Les Aules, i després d'una manifestació, sempre senta de meravella.

Al cap d'una estona, dos cantautors feren una actuació. Aquests eren Sergi Contrí i Josep Lluís Notari (al final del post teniu uns videos dels cantants).

La part negativa dels actes, és el fet que, encara que hi fórem uns 250 a la manifestació, que no està gens malament pel que respecta a Castelló, i més en aquestes dates, és que no és suficient, i personalment crec que, Castelló, com a capital que és, pot donar molt més de sí mateix, de fet, ho necessita.

Cal moltíssima més agitació social, que és una part clau en aquest moviment de l'EI (Esquerra Independentista).

Ara la pregunta és què cal fer per a movilitzar als castellonencs? Intentarem descubriro militant i treballant, com cal!

PD: No dispose de fotos dels actes, potser més endavant tindré, però ací teniu els videos dels cantautors i un video de la Muixeranga que va sonar al final de la manifestació:
Sergi Contrí - Quan mirant-te t'adormies


Josep Lluís Notari - Iugoslàvia (a Castelló, a la Plaça les Aules)


La Muixeranga, al final de la manifestació:


Bon Nadal, i Visca la Terra Lliure!