★GUERRA PER LA TERRA★: de maig 2008
Guerra, guerra per la terra, cridem tots el catalans..., que se'n vagi el rei d'Espanya que ens vol esclavitzar...., GUERRA PER LA TERRA!!

dilluns, 26 de maig del 2008

Al Vent - Raimon

Avuí, ja que fa uns dies va ser el 40 aniversari del mític concert de Raimon a Madrid, he decidit penjar la lletra de la seua cançó més representativa: Al Vent.




Al vent,
la cara al vent,
el cor al vent,
les mans al vent,
els ulls al vent,
al vent del món.


I tots,
tots plens de nit,
buscant la llum,
buscant la pau,
buscant a déu,
al vent del món.


La vida ens dóna penes,
ja el nàixer és un gran plor:
la vida pot ser eixe plor;
però nosaltresal vent,
la cara al vent,
el cor al vent,
les mans al vent,
els ulls al vent,
al vent del món.


I tots,
tots plens de nit,
buscant la llum,
buscant la pau,
buscant a déu,
al vent del món.

A més, vos deixe el video de la cançó, per a que pugueu cantar-la. Espere que vos agrade aquesta cançó, i heu de pensar que aquesta mateixa cançó va fer pensar a molta gent aquell 13 de maig del 68.
FORA LES FORCES D'OCUPACIÓ!!



Espere que vos agrade.

dijous, 22 de maig del 2008

Banda Bassotti no va actuar.

Ja es veia vindre.


Tots els qui teníem que anar al festival d’SKA, ja ens ho esperàvem, i al final va ocórrer. Banda Bassotti, “gràcies” a la AVT, i ajudats per l’ajuntament del PP de Vila-real, ens van veure obligats a no actuar. Sota les amenaces de denuncies, i la sala Salatal també, ens van veure obligats tots dos a “llevar” a la magnífica banda del cartell.

Hi ha molt grups amenaçats per aquesta organització (AVT) i pel PP, entre els quals es troben Soziedad Alkohólika, Fermín Muguriza, Banda Bassotti, entre altres, acusats de pro-etarres. No hem de caure en aquesta manipulació de les organitzacions aquestes, que sota el nom de “anti-terrorista” ens trobem organitzacions espanyolistes, i si m’apures feixistes.


Diguem NO a la AVT i coses semblants!! Fem boikot!!


Però per moltes denúncies que els vulguin fer, Banda Bassotti, Fermín o SA, ells seguiran igual, lluitant per la llibertat del pobles oprimits i per un món anticapitalista!!

dijous, 15 de maig del 2008

L'anarquisme..., compatible amb l'Estat Espanyol?

Segur que aquesta pregunta s'he l'ha fet molta gent.
He estat buscant informcío sobre l'anarquisme, i m'he donat conter de que, com a idees polítiques, és a dir, la teoría de les idees, són molt bones. Es resumien en un: viu i deixa viure (crec jo).

L'anarquisme, com a tal, és un conjunt de idees en contra de l'Estat, i de qualsevol tipus d'autoritat, és a dir, el poder viure sense mandataris i sense banderes que diferèncien uns dels altres.



A mí m'encantaría ser anarquista, però no ho sóc, perquè els meus ideals deuen tindre governants, però governants adequats (no com els que tenim). Jo, com a independentista que sóc, no vull formar par de l'Estat Espanyol (escòria) per a RES, inclús sent una República. Simplement crec que un possible camí a l'independència és la República socialista o comunista.

Seguim amb l'anarquisme. L'anarquisme vé de molt antic. Amb els marxistes de Karl Marx van sorgir els anarquistes. Van protagonitzar moltes revoltes, que estàn plamades en els llibres d'història.



En l'Estat Espanyol, la CNT, el sindicat anarquista més potent, va arrivar a ser "molt", però la il·legalització dels partits i sindicats ocasionades pels conservadors al llarg de la història va propiciar por als sindicalistes.


Tornem al tema principal. Creeu que l'Estat Espanyol està preparat per a una situació anarquista? Doncs jo crec que NO. No perquè jo sigue contrari a aquestes idees, que NO ho sóc, sinó perquè lo que més representa als ibèrics és justament el descontrol. Açò serie una barbàrie de país.

Cada un pot trindre unes idees, o unes altes, i éste és la principal causa per la qual no veig l'anarquia com a millor opció per a aquest Estat.
Però com ja he dit, cada un té les seues idees.

Un altre tema és, l'anarquisme independentista, que estic d'acord amb part dels seus ideal, però considere un poc contradictori el voler crear un país al mateix temps que vos no ser governat per ningú, i anar en contra de l'Estat, no creeu?


En fi..., cada un té unes idees, i millor ser anarquista que no ser feixista, o nacionalista de dretes.

JO SÓC D'ESQUERRES I INDEPENDENTISTA.
INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME!! *

(Dedicat a Meritxell, per averme donat arguments per a escriure aquest post)

Si vos ha agradat aquest post, no oblideu votar-lo al TopCatalà (banda dreta del bloc). Gràcies

dimarts, 13 de maig del 2008

Bad Manners - Stupidity



Bad Manners - Stupidity:

01 Fatman
02 Can't Take My Eyes Out off You
03 Happy
04 What Ya Gonna Do
05 Black Night
06 I'm a Mummy
07 Way out Mummy
08 Teddy Bears Picnic
09 Cider Drinker
10 Tossin11 Dat Think There
12 I Don't Care
13 Do Nothing
14 Eng-Er-Land
15 Hoots Mon
16 Manners Knees-Up



Bad Manners són una fantàstica banda britànica, l'estil dels quals és el 2TONE, la segona onada del SKA. Són molt bons.
Descarregueu-lo, vos agradarà.



Link de la descàrrega.

Si vos a agradat aquest CD, voteu aquest bloc al TopCatalà (banda dreta del bloc). Gràcies.

dilluns, 12 de maig del 2008

OH SKA, MY SKA...!

Bueno, ací estic de nou, amb més informació musical.


No res mes a dir que, aquest divendres 16 de Maig, a la Salatal de Vila-real fan el PRIMER FESTIVAL D'SKA DE VILA-REAL!!!! I com a SKA-FAN que soc, aniré.


Atenció a les actuacions: els borriolencs Agraviats, els barcelonís Discípulos de Otília, els britànics Bad Manners i els grandíssims italians Banda Bassotti!!


En fi, més informació: l'entrada anticipada és de 15€, i la podeu comprar en Castelló (Discos Medicinales, Pub Barrigotik, Pub Distriz), en Vila-real (Pub El Refugi), i en València (Tenda Tipo). També podeu adquirila en taquilla, encara que vos costarà 18€.


Una volta en l'entrada en la mà, és de gust saber que les portes s'obriràn a les 22.00 h.


També va bé saber que la sala Salatal està en el polígon industrial "La Rosaleda" (Vila-real).


Per si encara vos fa falta més informació, o no vos "sóc de fiar" podeu entrar en la web oficial de la sala Salatal (feu click).


No hi ha molt més a dir que us animeu a acudir, ja que és quasi una oportunitat única, uns grup exel·lents, tots plegats, en un fantàstic concert.



Ací vos deixe el cartell:





A més vos fique un video de cada grup, per si algú no els coneix que sapigue com són (de bóns, jeje):

Agraviats - Fills del sol:



Discípulos de Otília - Ecuación:




Bad Manners - My Girl Lollipop:


Banda Bassotti - L'altra faccia del`impero:






Espere que acudiu tots, i espere també que vos hage agradat aquest post, si és així, voteu al banner del TopCatalà (a la banda dreta del bloc), gràcies.